divendres, 2 d’octubre del 2009

Trobades per a la Cooperació Local als PPCC

17 i 18 d'octubre: Dos dies per trobar-nos i planificar iniciatives i projectes pràctics als nostres pobles.

Les Trobades per a la Cooperació Local s'organitzen a Catalunya, al País Valencià i a les Illes Balears simultàniament i són obertes a la participació de tothom i totdon.

El 17 i el 18 d'octubre de 2009 tens l'oportunitat de conèixer a altres persones de la teva zona i d'involucrar-te activament en canviar, des de la pràctica, el lloc on vius. Discutirem la situació actual i les oportunitats que ens brinda la crisi per enfocar les nostres energies i creativitat en portar endavant projectes pràctics en àmbits com l'educació, la salut, l'alimentació, participació política, energia, transport, habitatge o l'economia. Volem potenciar la cooperació entre persones i col·lectius en àmbits locals, ajudant a la relocalització de les nostres activitats quotidianes, disminuïnt la dependència energètica i econòmica, aprofundint en la sostenibilitat del nostre territori, aportant un gra de sorra en la formació de persones realment lliures, creatives i autònomes.


Grups locals de la Xarxa pel Decreixement estan organitzant les trobades als següents punts del territori:

Bages, Baix Llobregat, Barcelona, Camp de Tarragona, Comarques de Girona, Comarques de Ponent, Mallorca, Osona, Pallars - Ribagorça, València - Horta Nord, Vallès Oriental i Occidental, Vegueria del Penedès.

Més informació i inscripcions a la trobada més propera al lloc on vius: http://decreixement.net/trobades