dilluns, 26 d’octubre del 2009

La Cimera de Barcelona a Gràcia (BCN)


Col·loqui: canvi climàtic i model alimentari global

Dilluns, 26 d’octubre, a les 20h
a l’INFOESPAI (pl. del sol 19-20, Gràcia)

Xerrada

Barcelona acollirà del 2 al 6 de novembre una conferència internacional d’alt nivell amb representants dels diferents Estats per a ultimar les negociacions prèvies a la Cimera Mundial del Clima de la ONU que tindrà lloc del 6 al 18 de desembre a Copenhaguen.

Per a preparar la resposta que des dels moviments socials volem donar a les negociacions de la conferència de Barcelona, diferents entitats, col.lectius i organitzacions hem impulsat una campanya unitària, El Clima no està en Venda, que te previst… una manifestació i vàries activitats.

La crisi ecològica, energètica, social i econòmica actual dóna més rellevància que mai a les negociacions de la cimera de Copenhaguen i a la reunió preparatòria de Barcelona. Front als intents de mantenir l’actual model econòmic i ecològic insostenible és necessari mobilitzar-se en defensa de la justícia social i climàtica i per un canvi de l’actual model.

Col·loqui

Col·loqui amb membres de les cooperatives de consum del barri. Quina relació hi ha entre el model alimentari global i el canvi climàtic?? Quines alternatives tenim?

Organitza: El Clima no està en venda: http://elclimanoestaenvenda.wordpress.com/