dijous, 8 d’abril del 2010

S'obren les inscripcions de la Fira d'Intercanvi de l'Ecoxarxa


El proper dissabte 17 d'abril se celebrarà la 2a Fira d'Intercanvi de l'Ecoxarxa Montseny a Granollers a la Plaça de les Hortes.

El Sedàs i Ecoxarxa Montseny organitzen aquesta fira, que oferirà tota mena d'activitats, com ara una xerrada de l'Enric Duran, projecció de documentals, xerrades, activitats i espectacles i taules d'intercanvi.


Programa d'activitats:


Xerrada
Dissabte 10 d'abril de 2010 (18 h)
"Ecoseny moneda social, moneda lliure" (Enric Duran)
al restaurant Anònims C/Ricomà, 57


TAULES D'INTERCANVI DE PRODUCTES I SERVEIS de 10h a 20h
Rebuda dels participants a la taula d'informació durant tot el dia

PUNTS D'INFORMACIÓ i INSCRIPCIÓ de 10h a 20h
De la Fira d'Intercanvi de Granollers
De l'Ecoxarxa Montseny

ACTIVITATS I ESPECTACLES de 10h a 20h
- Música ambient-Chill Out (Pau)
-Poesia Social (Comando Sanpedro)
-Contes Lliures
- Festa de música Electrònica Tecno-Trance (Pau)

XERRADES
11:15h "Ecoseny moneda social , moneda lliure" (Hilari i Àngels)
17:00h "Volem una ECOvila integral" (Felicià Pla i Xiberta)

DOCUMENTALS de 10h a 20h
Sessió continua al bar de la plaça "Las Cubanitas"

CUS-CUS POPULAR a les 14:30h
(Preu 2 ecosenys) Porta el teu plat i cobert!


La inscripció és gratuïta i hi podeu participar amb objectes (d'artesania, aliments el•laborats per vosaltres, o aquells que ja no utilitzeu, etc) i també amb serveis (com massatges, cursos, o bricolatge). L'objectiu de les fires és promocionar l'Ecoxarxa i realitzar intercanvis entre tothom que vulgui durant tot l'any. Us informarem més ampliament a la Taula d'Informació de la Fira.

Un requisit indispensable és no fer ús d'euros en els intercanvis. Els intercanvis són directes o es poden realitzar en Ecosenys.

Us hi podeu inscriure: - Per mail a info@elracoecologic.catAquesta adreça de correu electrònic està protegida contra els robots d’spam, necessites activar Javascript per veure-la (enviant el full d'inscripció adjunt)

- A la botiga "El Racó Ecològic" (Roger de Flor, 85 / Granollers) tel. 938709513

- A la taula d'informació el mateix dia de la fira.


Enric Duran presenta les monedes socials

L'activista Enric Duran, membre de l'Ecoxarxa Montseny, pronunciarà la conferència "Ecoseny: moneda social, moneda lliure", dissabte dia 10 d'abril, a les 6 de la tarda, al Restaurant Anònims (Carrer de Ricomà, 57) de Granollers..

A la conferència, Enric Duran, parlarà de la creació de la moneda social ecoseny ara fa un any i del seu ús quotidià per part de 300 famílies del Vallès Oriental i d'Osona. També tractarà sobre la implantació virtual de la moneda social a través d'Internet, que fa que es puguin fer intercanvis entre persones de qualsevol part del món.

Enric Duran és un membre actiu del moviment pel decreixement i ha treballat en nombrosos col·lectius socials. L'any 2008 va obtenir préstecs, per valor de 492.000 euros, d'entitats bancàries, que després va distribuir entre col·lectius socials amb la finalitat de denunciar l'abús del sistema financer.

Organitza: Ecotaxa del Montseny: http://www.ecoseny.net/