dijous, 4 de febrer del 2010

Xerrada informativa sobre la vacuna contra la grip A


Dia: divendres 5 de febrer

Hora: 19h


Lloc: Avv. Nord-Tramuntana (Pg. Torras i Bages 101-103)


Fa quasi 1 any, els grans mitjans d’informació iniciaven un bombardeig massiu per posar-nos la por al cos amb una nova amenaça mortal: la grip porcina. Sense haver-hi una gran quantitat de morts, ni d’infectades, la grip porcina va convertir-se en epidèmia. El pànic dins la societat estava garantit. Calien, doncs, remeis per solucionar-ho.

Amb una rapidesa sorprenent, apareixien al mercat les vacunes que, presumiblement, havien de salvar-nos de la gran amenaça. Paral·lelament, la grip porcina canviava de nom per fer-se més presentable; així, vam veure com l’havíem d’anomenar grip nova, i ben aviat, grip A. Les vacunes, però, seguien sota sospita: no hi havia hagut temps per provar-les; el propi temps que els organismes que ens obliguen a vacunar-nos, marquen com a necessari per testar-les amb garanties. Al mateix temps, sortien diverses veus (silenciades pels grans mitjans d’informació) que alertaven dels perills de les vacunes.

I ara, que la mateixa Generalitat del Principat en fomenta la vacunació, què en queda de tot allò? Si a tu també t’assalten els dubtes, aquest divendres tens una bona oportunitat per plantejar-los.

El proper dia 5 de febrer, a les 19h, projectarem un vídeo explicatiu sobre la problemàtica de la vacuna. A continuació, tindrà lloc la xerrada d’Antoni Barberà, metge i secretari de la Plataforma Dempeus per la Salut Pública.

L’acte està organitzat per l’Assemblea Social de Sant Andreu i l’AVV Tramuntana, i tindrà lloc a la seu d’aquesta darrera, al Psg. Torras i Bages, 101-103 (Metro L1 Torras i Bages).

Organitzen:
ASSA (Assemblea Social de Sant Andreu): http://santandreusocial.wordpress.com
Avv. Nord-Tramuntana: http://www.sant-andreu.com/entitats/avvnordtramuntana/index.html