dimarts, 17 de novembre del 2009

Xerrada "El canvi climàtic. És sostenible el capitalisme?"


Un expert en justicia ambiental xerrarà a Lleida sobre el canvi climàtic i capitalisme

Dimecres 18 de novembre: Xerrada "El canvi climàtic. És sostenible el capitalisme?"

19,30h. CSA La Maranya (c. del Parc 13, Casc Antic, Lleida)



Miquel Ortega, membre de l’Observatori del Deute en la Globalització (ODG) i coordinador de la revista Ecologia Política oferirà una xerrada sota el títol: El canvi polític. És sostenible el capitalisme? en un acte organitzat pel Grup d’Aprenentatge Col·lectiu (GAC).

Ortega és expert en justícia ambiental, impactes socials i ambientals dels mecanismes d’ajut oficial a l’internacionalització de l’economia espanyola. Alhora és coordinador i coautor dels llibres: Impactos ecológicos y sociales de la economia española en el exterior (Ed. Muñoz Moya, 2005) i La deuda ecológica ¿Quién debe a quién? (ODG i Ed. Icaria, col.lecció Contrargumentos, 2004).

La xerrada se celebrarà al Centre Social La Maranya, i està organitzada pel col.lectiu GAC, integrat per un conjunt, obert, de persones que volem impulsar la formació i la reflexió per ser més crítiques i actives en la nostra activitat diària. Fins ara el GAC s’ha centrat en l’aprenentatge i la discussió de temes del camp de les ciències socials, l’economia política, la filosofia, l’ecologia,.. i decideix col·lectivament els continguts de cada sessió. Per això, està obert a la participació de les persones interessades que per tal de transformar la societat primer volen saber com funciona. El GAC es reuneix el primer dimecres de cada mes a la Maranya.

Organitza: Grup d’Aprenentatge Col·lectiu de Lleida